Deneyap uygulama sınavı sonuçları açıklandı.  Öğrencilerimizden Enes Yiğit Akyüz ,Nahide Rümeysa Çetin, Havin Doğu ve  Yusuf Güven Batman deneyap atölyesinde eğitim görmeye hak kazanmıştır.

Deneyap uygulama sınavı sonuçları açıklandı. Öğrencilerimizden Enes Yiğit Akyüz ,Nahide Rümeysa Çetin, Havin Doğu ve Yusuf Güven Batman deneyap atölyesinde eğitim görmeye hak kazanmıştır.

Deneyap uygulama sınavı sonuçları açıklandı.  Öğrencilerimizden Enes Yiğit Akyüz ,Nahide Rümeysa Çetin, Havin Doğu ve  Yusuf Güven Batman deneyap atölyesinde eğitim görmeye hak kazanmıştır.

07.03.2022 423

Deneyap uygulama sınavı sonuçları açıklandı. Öğrencilerimizden Enes yiğit Akyüz ,Nahide Rümeysa çetin, Havin doğu ve Yusuf güven Batman deneyap atölyesinde eğitim görmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederiz.