Mehmet Akif İnan Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyıp benimseyen bireyler yetiştirmek. Ayrıca, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: 08:30-15:15
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK-4006, eTwinning ve mahalli diğer çalışmalar.
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006 Bilim Fuarı´na proje hazırlanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz Ulusal Ajans´a kayıtlı olup, 2022 yılında E-twinning ulusal kalite etiketi almıştır.
Diğer Hususlar: Okulumuz EBA destek noktası olarak hizmet vermektedir. Okulumuz Fatih Projesi kapsamında Fiber internet altyapısıyla donatılmış olup, dersliklerimizde 2.Faz Akıllı Tahtalar mevcuttur.

Telefon - 04882901978

Belgegeçer - (488) 290 1978

WEB - https://makifinanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - TİLMERC MAH. MEMURSENTOKİ SK. MEHMET AKIF INAN ILKOKULU BLOK NO 6A MERKEZ / BATMAN

Yerleşim Yeri - Tilmerç mah. Memur-Sen Toki Evleri

Ulaşım Şehir içi minibüsler ve belediye otobüsleri düzenli olarak gidip gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 8 km