E-Twinning Projesi MATHS (MATH AND TECHNOLOGY HARMONIC STYLE) ' nın tanıtımı

23.11.2021 1680

E-Twinning proje adımız (MATHS) Math and Technology Harmonic Style'dır. Kurucuların Batman Mehmet Akif İnan Ortaokulu Matematik öğretmeni ile Beşiri Hürriyet Ortaokulu'nda görev yapan İngilizce öğretmeninin olduğu, 3 farklı ülkeden toplam 9 okulun yer aldığı bir projedir. Proje tanıtım videosu için tıklayınız.

23-11-2021

Proje kapsamında öğrencilerimizle codweek haftası için seminer düzenlendik ve katıldığımız etkinlikle okulumuza mükemmellik sertifikasını kazandırdık.Sertifikanın alınabilmesi için en az 10 farklı ülkeden okulun katılması gerekmektedir.

23-11-202123-11-202123-11-2021