eTwinning projesi MATHS in kapanış toplantısı yapıldı.

eTwinning projesi MATHS in kapanış toplantısı yapıldı

29.01.2022 364

inning projesi MATHS in kapanış toplantısı yapıldı

Bir eTwinning projesi olan MATHS projesnin sonuna geldik. Son toplantımızı yapıp değerlendirmelerimizi yaptık. Projenin son ayında 5 karışık takımlara ayrıldık ve her takım ortaya bir ürün çıkardı. İlk takımımız bilim adamlarının seslendirmesini yaparak sanal bir sergi oluşturdu, İkinci takımımız proje adıyla oluşturduğu akrostiş şiirden şarkı besteleyerek seslendirdi, üçüncü takımımız proje içerisindeki çalışmalarla haber bülteni hazırlayıp sanal ortamda sundu, dördüncü takımımız ise sanal bir puzzle oluşturup her bir bölümü öğrencilerimiz ayrı ayrı tamamlattı, beşinci takımımız ise takvim oluşturup ay ay sayfaları düzenledi. Projede emeği geçen herkese başta desteklerini esirgemeyen okul idaremize, ekip arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

1.takım:Bilim adamları sergisi

2.takım: Şarkı