Fibonacci Günü Kutlaması

Fibonacci sayı örüntüsünün ilk terimlerinden oluşan sayılarla 23 Kasım günü tüm Dünya'da Fibonacci Günü olarak kutlanmaktadır. Biz de eTwinning projesi MATHS (Math and Technology Harmonic Style) ekibimizdeki okullarla beraber bugünü kutladık.

21.12.2021 194

bonacci sayı örüntüsünün ilk terimlerinden oluşan sayılarla 23 Kasım günü tüm Dünya'da Fibonacci Günü olarak kutlanmaktadır. Biz de eTwinning projesi MATHS (Math and Technology Harmonic Style) ekibimizdeki okullarla beraber bugünü kutladık. Batman Üniversitesi Öğretim üyesi Sayın Dr Ahmet GÜZEL online toplantıyla bize Fibonacci sayılarını ve altın oranı anlattı. Anlatılanlardan öğrendiklerini öğrencilerimiz pano hazırlayarak okuldaki diğer öğrencilere anlattı. Projemize desteği, sunumu için Sayın Ahmet GÜZEL' e teşekkürlerimizi arz ediyoruz.

Proje kurucusu:Rabia Erkoç /Matematik öğretmeni

21-12-202121-12-202121-12-2021