MATHS (Math And Technology Harmonic Style ) projesinin Ekim ayı faaliyetleri

E twinnig projemiz MATHS (Math and Technology Harmonic Style) projesi kapsamında matematik dersini ilgi çekici hale getirmek ve İngilizce yürüttüğümüz projede öğrencilerimizin dil gelişimlerine katkıda bulunmak için sayılar tarihi konusunda öğrencilerimize sunumlar hazırlattık.Sunumların hangi Web2.0 araçlarıyla ilgili olacağı konusunda seminer  verdik ve seminer sonrası öğrencilerin sunum hazırlamalarını istedik.

23.11.2021 2168

Konularımız:

Rakamlar videosu için tıklayınız.

Mayalarda sayılar videosu için tıklayınız.

Eski Mısırlarda sayılar videosu için tıklayınız.

Sayı Sistemleri videosu için tıklayınız.

Antik Yunanda sayılar videosu için tıklayınız.

Öğrenci hazırlık ve sunum aşamaları videosu için tıklayınız

23-11-202123-11-202123-11-202123-11-202123-11-2021