Okulumuzun Matematik öğretmenlerinin yürüttüğü eTwinning projesi olan "STEM ile öğreniyorum" adlı proje kapsamında, online olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı düzenlendi.

Okulumuzun Matematik öğretmenlerinin yürüttüğü eTwinning projesi olan "STEM ile öğreniyorum" adlı proje kapsamında, online olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı düzenlendi. Programa Hatay ilçe milli eğitim müdürü, Hatay Samandağ- Mızraklı Atatürk Ortaokulu müdürü, Karaman - Mümine Hatun Ortaokulu müdürü, Hatay- İsmail ve Mehmet Selim Kara Ortaokulu müdürü ve Batman- Mehmet Akif İnan Ortaokulu müdürü, proje ortakları ve projedeki öğrenciler katıldı. 

23.04.2021 755

Okulumuzun Matematik öğretmenlerinün yürüttüğü eTwinning projesi olan "STEM ile öğreniyorum" adlı proje kapsamında, online olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı düzenlendi. Programa Hatay ilçe milli eğitim müdürü, Hatay Samandağ- Mızraklı Atatürk Ortaokulu müdürü, Karaman - Mümine Hatun Ortaokulu müdürü, Hatay- İsmail ve Mehmet Selim Kara Ortaokulu müdürü ve Batman- Mehmet Akif İnan Ortaokulu müdürü, proje ortakları ve projedeki öğrenciler katıldı. Atamızın çocuklara armağanı, dünyadaki ilk çocuk bayramı ve TBMM'nin açıldığı gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları farklı illerin bir araya gelmesiyle evlerde dahada coşkuyla kutlandı. Tüm öğrencilerimizin ve çocuklarımızın bayramı, meclisimizin açılışının 101. yılı kutlu olsun.