Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi, davetimizi kırmayarak okulumuza ziyarette bulundu. TÜGŞAV Batman Şubesi Başkanı Gazi Taha Ediz, şehit çocuğu Serhan Tan, Gazi Özgür Sankur, Gazi Sinan Altay ve Gazi Abdullah Ağaya önce öğretmenlerimizle bir araya gelerek sıcak bir sohbette bulundu.Sohbet esnasında gazi olma hikayelerini paylaşırken duygusal anlar yaşandı.

29.12.2021 155

Öğrencilerimizle de bir raya gelip söyleşide bulunan TÜGŞAV heyeti öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatan sevgisine değinen davetlilerimiz vatan için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmaması gerektiğini ifade ederek vatan için gerekirse tekrar aynı şekilde canları pahasına mücadele edebileceklerini belirtti.Şehit yakını ve gazilerimiz öğrencilerimizin tüm sorularını samimi bir şekilde cevapladı.Okul olarak davetimizi kırmayıp öğrencilerimizle buluşan şehit yakını ve gazilerimize teşekkür ediyoruz.

29-12-202129-12-202129-12-202129-12-2021