Okulumuzda Veli Randevu Sistemi Kullanıma Açıldı.

Değerli velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan randevu sistemine okulumuz Web sitesindeki "Okuldan Randevu Al" butonundan e-devlet şifrenizle giriş yaparak ulaşabilirsiniz.

Okul idaresi tarafından tüm öğretmen ve idarecilerin veli görüşme gün ve saatleri sisteme tanımlanmıştır.

16.04.2024 19

Değerli velilerimiz,

Tüm velilerimiz görüşmek istedikleri öğretmen ve idareci için sistem üzerinden randevu oluşturarak okula görüşmeye gelebilirler.

Randevu sistemi her hafta cuma öğle saatine kadar açık olacak ve bir sonraki hafta için randevu alınabilecektir.

Randevu kaydı oluşturduktan sonra randevusuna gelemeyecek olan velilerimizin tekrar sisteme giriş yaparak randevusunu iptal etmesi gerekmektedir.

Randevu tarihinde öğretmen ya da idarecinin raporlu, izinli ya da görevli olması halinde okul idaresi tarafından randevu iptal edilecek, bu durum veliye e-posta ile bildirilecektir.

*Acil durumda rahatsızlanan öğrencisini okuldan almak için gelen velilerimizin randevu almasına gerek yoktur.

*Okul idaresi tarafından okula çağrılan velilerimizin randevu almasına gerek yoktur.

Okulumuzun, öğrencilerimizin ve bizlerin güvenliği için bakanlığımız tarafından uygulamaya konulan bu uygulamaya gösterecekleri hassasiyet ve anlayış için şimdiden tüm velilerimize teşekkür ederiz.